Een bijzondere doek

Kennismaking

Tijdens mijn cursus tot draagconsulte leerde ik Sharon kennen. Ook zij volgde de cursus. Alleen haar insteek was anders. Haar ambitie was namelijk om zelf een draagdoeken merk op de markt te zetten.

Verliefd!

Tijdens de cursus werd al snel duidelijk dat wij vrijwel dezelfde smaak hadden wat de designs op draagdoeken betreft. Ik was dan ook zeer

benieuwd naar haar doeken. En na een tijdje kwam. Daar dan de Florella ambrosa. Ik was op slag verliefd op de doek. En tot mijn geluk hoorde ik bij 1 van de personen die hem mocht testen. Tijdens dat ik de doek aan het strijken was, dacht ik alleen maar, wauw… wauw…

wauw! Wat een mooie doek. Nog nooit had ik zo’n wauw factor gehad bij een doek. Na het testreisje heb ik de doek dan ook van haar gekocht. De foto’s die ik tijdens de test reis had gemaakt kwamen op de site van Serena Slings. Wat een eer.

 

Ook had ik de eer om een fotoschoot met Sharon en haar prachtige kleine man in haar Serena Slings Fairytale doek te mogen doen.

En er bleven maar prachtige doeken komen.

Op een dag liet Sharon mij een sneakpeak zien van een nieuw ontwerp. Draken! Ik was op slag verliefd op dit design en kon niet wachten tot hij uitgebracht zou worden. Voor deze doek mochten Serena Slings fans in de fangroep kleur combinaties uitkiezen waar later in de groep via een poll op gestemd mocht worden. De kleuren die ik had aangedragen kregen met vlag en wimpel de meeste stemmen. Mijn geluk kon niet meer op. Helemaal omdat ondertussen ons nieuwe kindje stiekem in mijn buik aan het groeien was. Nadat de kleuren bekend waren mochten mensen uit de fangroep ook nog de naam aandragen. De enige voorwaarde was dat de naam met een B zou beginnen. En zo bedacht ik (that must) BeLyXa omdat de namen van mijn zoontjes met beginnen met de letters Ly en Xa. Dus met deze prachtige en ondertussen voor mij erg persoonlijke doek zou ik alle 3 mijn kindjes kunnen dragen gezien de naam van de doek en het broertje of zusje van de jongens, die ik in de doek ga dragen. Dus hoop hoop duim duim dat de naam die ik had verzonnen ook zou winnen en ook dat gebeurde.

In afwachting

Dus op de dag van de preorder kon ik niet wachten om deze prachtige en vooral speciale doek te kopen.

Ondertussen doet de doek af en toe dienst om mijn buik te ondersteunen zo op het eind van de zwangerschap. En hoop ik hem met zijn 55% linnen, goed zacht te krijgen voor de komst van de baby die verwacht wordt op 17-6-’17

Verdrietig nieuws

Maar terwijl ik helemaal in mijn nopjes aan het wachten ben op de dag dat ik de doek mag gebruiken met ons nieuwe kindje, zie ik steeds meer verdrietige berichten van Sharon langs komen. Problemen met de nieuwe weverij waardoor een preorder geannuleerd moest worden. En afgelopen week het verdrietige nieuws dat Sharon heeft besloten te stoppen met Serena Slings.

Wat een verdrietig nieuws. Wat jammer dat we nooit meer kunnen genieten van nieuwe doeken met de prachtige designs van Sharon. Reeds uitgebrachte designs die ik graag nog in een andere kleur had willen zien en kopen.

Bedankt!

Lieve Sharon. Via deze weg wil ik je heel erg bedanken voor de prachtige doeken die jij deze wereld rijker gemaakt hebt. En ik wil je heel veel succes wensen met het volgende avontuur dat op je pad gaat komen.


Geschreven door:

Anika Goldewijk-Maatman
Draagconsulte bij DraagFun


Wil jij ook je draagervaringen delen met anderen? Stuur ons dan snel een proefschrift.

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *