Ruildoek.nl

Draagdoeken inruilen bij Ruildoek.nl

Onlangs werden wij bij benaderd door Ruildoek.nl of we een link op onze pagina willen zetten. Gezien wij dit een erg leuk initiatief vinden hebben wij ze gevraagd wat wat meer achtergrond informatie te geven over het concept. Ze vertelden het volgende:

Hoe werkt het?

Dit concept heeft twee unieke kanten. Aan de ene kant kan je als doorgewinterde drager jouw draagdoeken en ergonomische dragers inruilen voor tegoedpunten en hier weer een nieuwe leuke doek voor terug kopen. Aan de andere kant biedt Ruildoek de mogelijkheid aan beginnende dragers of mensen met een kleine beurs om voordelig aan een 2e hands draagdoek of drager te komen. Het idee achter Ruildoek is dat de markt van kopen en verkopen van draagdoeken en dragers weer in beweging komt. Het idee is om hierdoor zoveel mogelijk ouders de mogelijkheid te bieden om ergonomisch te kunnen dragen. Natuurlijk wil niet iedereen dragen, maar een financiële barrière kan Ruildoek op deze manier in ieder geval zoveel mogelijk wegnemen.

Hoe is de kwaliteit van een ruil doek of drager?

Alle ingeleverde doeken en dragers worden op veiligheid gecontroleerd. Losse steken en kapotte gespen worden professioneel gerepareerd en waar nodig vervangen al vorens een doek of drager weer te koop wordt aangeboden.

Het team

Ruim een jaar geleden startte Claudia Ruildoek.nl. Inmiddels zijn we met z’n drieën en worden er wekelijks 3 – 4 nieuwe producten aangeboden en ook weer verkocht. Er is nog plek genoeg in het magazijn dus; heb je nog een mooie draagdoek liggen die je niet meer gebruikt? Misschien omdat je er gewoon geen vriendjes mee kan worden? Lever deze dan in bij Ruildoek en ontvang direct tegoedpunten voor een andere doek of ergonomische drager die beter bij je past!

Please follow and like us:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *