Wie schrijft die blijft

Antwoord op vragen

Wat leuk dat er zoveel interesse is in het schrijven van stukjes. Om hopelijk antwoord te geven op alle vragen even een algemeen bericht.

Hoe vaak moet je schrijven?

Het schrijven van stukjes hoeft niet wekelijks of maandelijks, maar gewoon wanneer jij inspiratie hebt voor het schrijven van een leuk stukje tekst. Wij willen namelijk graag leuke artikels publiceren die fijn weglezen voor anderen en het “moeten”schrijven gaat vaak ten koste van het enthousiasme in een stuk tekst. Dus je bent niet verplicht wekelijks of maandelijks iets te schrijven. Wel is het belangrijk dat de tekst die je schrijft van jouw is, de teksten zullen op plagiaat gecheckt worden en daarom is het ook belangrijk dat je niet op meerdere plaatsen op het internet het stukje plaatst.

Moet ik veel draag-ervaring hebben om te schrijven?

Nee dit hoeft niet. Wij zijn op zoek naar mensen die net beginnen in de draagwereld en willen schrijven over alle beren die ze op de weg tegen komen, maar ook zijn wij op zoek naar mensen die al ruime ervaring hebben met dragen. Ook lezen wij graag wat draagconsulenten allemaal meemaken of leuke insights van de mensen die eigenaar zijn van één die prachtige draagdoekmerken. Alle artikelen zullen vervolgens geordend worden op categorie voor de vindbaarheid. Dus het maakt niet uit waar jij graag over wilt schrijven. Als het maar met draagdoeken te maken heeft.

Opmaak?

Aan de opmaak stellen wij ook niet veel eisen. Het stukje wordt gecontroleerd voordat het online komt en het kan zijn dat er gevraagd wordt om het een en ander aan te passen om de leesbaarheid wat te verbeteren. Maar over het algemeen moet het gewoon een prettig leesbaar stukje zijn, met alinea’s en kopteksten en maximaal ongeveer 500 woorden. Verder zal je onder je stukje gelijk tips zien van een SEO programma waarmee je jouw stukje nog beter leesbaar kan maken.

Eigen foto’s?

Het is toegestaan om eigen foto’s bij je stukjes te gebruiken. Hiervoor geldt wel dat de foto’s echt van jouw moeten zijn, er mogen geen personen op staan die geen toestemming gegeven hebben voor het plaatsen van een foto waar zij herkenbaar op staan. Foto’s waarvan er twijfel bestaat zullen niet online geplaatst worden.

Overige vragen of aanmelden?

info@alledagendragen.nl

Please follow and like us:
0

1 thought on “Wie schrijft die blijft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *